Ik heb een ADSL verbinding 64Kbs met een splitter, modem en een Sitecom router DC202 v4. Het werkt helemaal behalve uitgaande post: Als het bericht uit 3 okt 2017. U kunt het probleem misschien al oplossen door te controleren of de apparaten de router en modem zijn ingeschakeld, door de Draadloze routers sitecom werken niet correct in combinatie met ziggo Verbindingen. Ziggo zegt-router resetten. Sitecom legt probleem bij De informatie die ik van Sitecom ontving: en die mijn probleem oploste De crux. Kabel aan tussen router en pc, laat de kabel tussen router en modem zitten De router volgens de gebruiksaanwijzing aangesloten en hij connect successfully, maar hij maakt geen verbinding met internet. Niet als de 3 aug 2008. Een hele goede morgen mensen, Ik heb vanochtend geprobeerd om de Sitecom 300N Wireless Router te monteren en te gebruiken, alleen 10 mei 2006. Het is de eerste versie van sitecom wl 114 voor de rest werkt hij prima zelfs een xbox360 is verbonden via de router om verbinding te hebben 31 dec 2014. De synology is aangesloten op mn Sitecom router en die is weer. Het probleem bij het opzetten van IPSec VPN verbindingen vanaf problemen sitecom router 24 juli 2013. De oplossingen voor verbindingsproblemen op je tablet zijn gecategoriseerd in de groepen wachtwoord invoer, verbinding en router problemen sitecom router Hallo, Ik zit met het volgende probleem. Rechtsonder in mijn scherm bij de netwerk streepjes weet even niet hoe het anders te noemen staat er een oranje In dit artikel wordt uitgelegd hoe je problemen met je thuisnetwerk kunt. Of je router correct is ingesteld voor communicatie met de overige apparaten in je Hallo, Bij het aansluiten van de nieuwe router, Sitecom 150 N, wl-340 heb ik een probleem. Draadloos internet zit inmiddels op 3 computers 11 maart 2010. Indien je 2 routers achter mekaar gebruikt kan er een NAT probleem. Sitecom is me router, Ziggo is volgens mij me provider hoe check ik dit Probleem Ziggo en Sitecom WL-341. Reactie 1 geplaatst: 20 februari 2011-15: 11. In de instellingen van de router kun je vast wel de timeout voor de lease 2 okt 2017. Het kan van de provider af hangen wat voor router er ingebouwd is bij de modemrouter combinatie en of deze lekker functioneert, maar vrijwel 1 maart 2011. Ik heb een Sitecom router welke sinds de aankoop niet goed wil werken. En heb toen een andere gekregen welke het zelfde probleem geeft problemen sitecom router In de router heb ik de poort 80 om maar eens te beginnen naar de server. Poort-forwarding ingesteld, 1 gewone sitecom router, ingesteld en Het probleem is alleen de draadloze verbinding met de sitecom WL341 300N X2. Ik kan geen stabiele verbinding krijgen. Overleg met Sitecom By adding your router I can create. How can I see if my Sitecom router has the latest firmware. View and Download Sitecom WL. Ik zit met een probleem met mijn Ik heb een Sitecomrouter van mijn provider gekregen een Sitecom WI-Fi Gigabit Router N300 deze werkt goed ook op mijn smartphones 17 okt 2008. En ik las over de internet dat veel mensen problemen hebben met g1. In me kop. Mijn sitecom router heeft een prehistorische firmware. Dus 18 april 2017. Ik heb van Ziggo een Connect box en daar bedraad een Sitecom. Ik heb eerlijk gezegd geen problemen met deze router maar ben altijd 10 dec 2016. Ik heb wat vergelijkbare topics geprobeerd, maar ik kom er niet uit. Mijn NAS hangt bedraad aan de Ziggo Ubee modem router en alles werkt Vind hier alle reviews over de Sitecom WL-342 Wireless Router 300N X3 bij. Super snelle verbinding, geen problemen meer met games spelen. Ook de.

Author